Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Τρολλογραφικά (23-03-18)






* Ποιος από την νέα γενιά του ΣΥΡΙΖΑ είναι ποιο διαπλεκόμενος: η νεαρά υπουργός του εργαζόμενου λαού; Ο νεαρός βοηθός της; ένας βουλευτής και γνώστης πολεμικών τεχνών εκ βορρά; ή δασύτριχος νέος και συμβουλάτορας στο Μαξίμου;

* Λόγω των τεταμένων σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας, ο ταξίαρχος Παναγιώτης Κιμουρτζής προειδοποίησε την Τουρκία, λέγοντας «Σήμερα υπέγραψα ένα ιερό συμβόλαιο στο θεό και στην πατρίδα. Δηλώνω δε ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις, όλη μου την ενέργεια, τη δυναμική και τον χρόνο μου στην επαύξηση του ήδη υψηλού βαθμού της επιχειρησιακής ετοιμότητας»...Ο Θεός, εκτός από τις χιλιάδες ιδιότητες που έχει, είναι και συμβολαιογράφος...

* 3 μνημόνια, προέλαση του φασισμού, λιτότητα, μετανάστευση, ανεργία, αλλά ο Έλληνας ευαισθητοποιήθηκε μόνο για την Τουρκία και το θέμα του ονόματος του γειτονικού κράτους... Εύγε…

* Ελλάδα, η χώρα που έχει θεοκρατία και κρατούσε ομπρέλα στον Διαφωτισμό, θέλει να μην φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση... Κοιτάξατε, αφού θέλετε επίμον ένωση, ας κάνουμε μία με το Ιράν, Σαουδική Αραβία και τις υπόλοιπες Ισλαμικές χώρες... Πιο κοντά ήμαστε με αυτές, παρά με τις Ευρωπαϊκές... Άσε που οι χώρες αυτές έχουν και την θεοκρατία τους, θεωρούν την γυναίκα κατώτερή και σκοτώνουν ό,τι διαφορετικό υπάρχει...Τι μπλεκόμαστε με τους φλώρους του Ευρωπαίους!

* «Η Ελλάδα δεν έχει κυβέρνηση. Ιδρύουμε κόμμα, δυστυχώς θα είμαι υποψήφιος...» δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Είναι σαν να κάθεται επάνω μου, ενώ είμαι ξαπλωμένος, ο έρωτας της ζωής μου, να μου «ξεκουμπώνει το παντελόνι» κι εγώ να φωνάζω «Βοήθεια χωριανοί, σώστε με!».

* Ο Πούτιν κάλεσε Τσίπρα στο Κρεμλίνο. Πληροφορίες μιλάνε για πολλά Errors 404 στο «που θα βρούμε έστω και 0,05% επιπλέον» κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

* Ποιον θα ξυρίζατε πρώτο: Τον Πειραιώς; τον Καλαβρύτων; της Θεσσαλονίκης; ή τον Κωνσταντινούπολης;

* Το Κίνημα Αλλαγής άλλαξε ΑΦΜ για να καθαρίσει από τα χρέη και να φανεί άμεμπτο... Ετοιμάζεται να συγκυβερνήσει με τον ήδη «καθαρό και άμεμπτο» ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

* Του Αγίου Μνημονίου είναι γεννημένος ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Ψάχνω το εορτολόγιο να δω αν ο Λαφαζάνης γεννήθηκε τ’ Αϊ-Γιάννη του Ρώσου...

* Όπως λένε και οι Ska-p στο Intifada: «Όμως τα θύματα γίνανε δήμιοι αντιστρέφοντας τους ρόλους». Λευτεριά στην Αχεντ Ταμιμι, λευτεριά στην Παλαιστίνη.

* Μετά τον Κουλη που διέγραψε την Έλλη που δεν ήταν καν μέλος, κάνουν λίστα στη ΛΑΕ με τους συντάκτες του Γκλασνοστ οι οποίοι δεν είναι επίσης μέλη.

Σχόλια

Popular Posts

Τα Τρολλογραφικά (18-2-20)

Της  Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ  * Για να προστατευθεί η Ξάνθη από τους Τούρκους,αγοράστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη. Το παραπάνω το ισχυρίστηκε μέλος της ΕΕΑ. Με τούτη τη λογική,ο ΠΑΣ Γιάννενα απειλείται από Αλβανούς επενδυτές,η Κέρκυρα από Ιταλούς,κι ο ΟΦΗ από τις δυνάμεις του Χαφτάρ.

Tα Τρολλογραφικά (23-04-18)

Της Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ * Το κείμενο αποχώρησης από τη ΔΕΑ, το υπογραφούν 68 αγωνιστές-αγωνίστριες. Μακάρι οι σύντροφοι να έβρισκαν ακόμα ένα άτομο προκειμένου η αποχώρηση αυτή να καταγραφεί ως η πιο σέξυ αποχώρηση-διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς.

Σοβιετική Ένωση και νέες τεχνολογίες

Του Δημήτρη Μιλάνου Η Σοβιετική ένωση που οραματίσθηκαν οι πρωτεργάτες της, οι μπολσεβίκοι επαναστάτες, είχε στο κέντρο της τoν άνθρωπο και τις ανάγκες του. Για να μπορέσουν αυτές να καλυφθούν ήταν απαραίτητη η ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών. Η ΕΣΣΔ είχε  σαν στόχο να χαράξει τον υπερεθνικό διαφωτισμό, την νεωτερικότητα και τον ορθολογισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι μια αγροτική κατά το μεγαλύτερο κομμάτι χώρα, κατάφερε σε 40 χρόνια να εκτοξεύσει πρώτη στο διάστημα δορυφόρο αλλά και να καταφέρει ισότητα στο τομέα της “Πυρηνικής” δυναμικής με τις ΗΠΑ. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν τομείς που απέτυχε παταγωδώς. Από την Βιολογία και την Γενετική το διάστημα ΄30 με ΄50 έως την δεκαετία του ‘80 και μετά που έμεινε αρκετά πίσω κατά την ψηφιακή επανάσταση. Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι γι’αυτό; Αυτοί την ερώτηση θα κληθούμε να απαντήσουμε στα επόμενα άρθρα.