Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Τρολλογραφικά (19-6-19)



Της Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ 

*Πήγα σε ιατρό και του λέω:
 "Γιατρέ μου, βλέπω εφιάλτες. Βλέπω δίπλα μου σε πορεία τον Καρανίκα να φωνάζει αναρχικά συνθήματα".
"Κατάλαβα" μου λέει "αλλά πες μου και κάτι άλλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ρεφορμιστική Αριστερά ή όχι;"
"Όχι" λέω "είναι νεοφιλελεύθερη δεξιά".
"Μάλιστα" μου λέει, "μην αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά έχεις έλλειψη βιταμίνης ΣΕΚ".

 *Σε εταιρία στοιχημάτων αναμένεται να τεθεί το στοίχημα: Ποιοι νεολαίοι της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς θα παίξουν ξύλο μεταξύ τους:

Α- νΚΑ vs ΑΡΙΣ
Β- ΑΡΑΣ vs ΑΡΑΝ
Γ- ΣΕΚ vs EEK

*Συγκυβέρνηση με τον Κυριάκο Βελόπουλο θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όχι λόγω προγραμματικών θέσεων,ούτε λόγω συνωνυμίας.Απλά έχουν ξεμείνει από βαζελίνη με τα μέτρα ΓΑΠ,Σαμαρά,Τσίπρα,και με τα νέα μετρα θέλουν να μας βολέψουν με κηραλοιφή...

*Θα γίνει τελικά ντιμπέιτ στις εκλογές. Πόσα καρδιακά θα πάθουν οι ΝΔατες όταν ανοίγει το στόμα του ο Κούλης;

*Βέβαια πιο πολύ πλάκα θα έχουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι που θα περιμένουν να κάνουν την ανατροπή στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του αντιπάλου.

*Χαρούμενες φωτογραφίες -και μάλιστα χοροπηδώντας- ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλεξης Γεωργούλης μπροστά από την ευρωβουλή.
Λογικό. Κι εγώ αν έπαιρνα τετοιο μισθό από τη μία μέρα στην άλλη, θα έτρεχα γυμνός στην πλατεια Συντάγματος από τη χαρά μου...

*Αν γίνει κανένα τσαφ  με Τουρκία οι μακεδονομάχοι θα είναι σε σειρά προτεραιότητας για την επιστράτευση ή η μαγκιά τους φτάνει μέχρι και που τους παίρνει;

*Το "Μακεδονία ξακουστή" αντηχεί στη Μακεδονική γη.
Το παραπάνω το άκουσα να το φωνάζει ένας εθνικιστής. Ψέματα λέει. Εγώ πέρυσι που είχα πάει στη Φλώρινα "Dobre Vece" (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) άκουσα.
Κανένα τέτοιο τραγούδι.

*Είπε καλή κουβέντα ο Μητσοτάκης για Πλατινι. Ε τον βάλανε τον άνθρωπο στη στενή μετά από λίγο.

*Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά.. ΣΥΡΙΖΑ είσαι σκασε.

Σχόλια

Popular Posts

Τα Τρολλογραφικά (18-2-20)

Της  Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ  * Για να προστατευθεί η Ξάνθη από τους Τούρκους,αγοράστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη. Το παραπάνω το ισχυρίστηκε μέλος της ΕΕΑ. Με τούτη τη λογική,ο ΠΑΣ Γιάννενα απειλείται από Αλβανούς επενδυτές,η Κέρκυρα από Ιταλούς,κι ο ΟΦΗ από τις δυνάμεις του Χαφτάρ.

Tα Τρολλογραφικά (23-04-18)

Της Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ * Το κείμενο αποχώρησης από τη ΔΕΑ, το υπογραφούν 68 αγωνιστές-αγωνίστριες. Μακάρι οι σύντροφοι να έβρισκαν ακόμα ένα άτομο προκειμένου η αποχώρηση αυτή να καταγραφεί ως η πιο σέξυ αποχώρηση-διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς.

Σοβιετική Ένωση και νέες τεχνολογίες

Του Δημήτρη Μιλάνου Η Σοβιετική ένωση που οραματίσθηκαν οι πρωτεργάτες της, οι μπολσεβίκοι επαναστάτες, είχε στο κέντρο της τoν άνθρωπο και τις ανάγκες του. Για να μπορέσουν αυτές να καλυφθούν ήταν απαραίτητη η ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών. Η ΕΣΣΔ είχε  σαν στόχο να χαράξει τον υπερεθνικό διαφωτισμό, την νεωτερικότητα και τον ορθολογισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι μια αγροτική κατά το μεγαλύτερο κομμάτι χώρα, κατάφερε σε 40 χρόνια να εκτοξεύσει πρώτη στο διάστημα δορυφόρο αλλά και να καταφέρει ισότητα στο τομέα της “Πυρηνικής” δυναμικής με τις ΗΠΑ. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν τομείς που απέτυχε παταγωδώς. Από την Βιολογία και την Γενετική το διάστημα ΄30 με ΄50 έως την δεκαετία του ‘80 και μετά που έμεινε αρκετά πίσω κατά την ψηφιακή επανάσταση. Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι γι’αυτό; Αυτοί την ερώτηση θα κληθούμε να απαντήσουμε στα επόμενα άρθρα.