Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Τρολλογραφικά (11-04-18)





* Οι μαζικές πορείες του επιταφίου ενάντια στην ιμπεριαλιστική πολιτική της Ρωμαϊκής Συγκλήτου και του κουαρτέτου Καίσαρας–Πιλάτος–Άννας–Καϊάφας, με κεντρικά συνθήματα «Ρωμαίοι, λέρες, ακόμα λίγες μέρες» και «Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στη βοϊδάμαξα ποιος θα πρωτομπεί», πέτυχαν πριν από λίγο την Ανάσταση του συντρόφου Ιησού. Κλιμακώνουμε τους ταξικούς μας αγώνες και για τη δική μας Επ-Ανάσταση.


* - Τι ευχήθηκε ο Μωάμεθ ο Πορθητής, μέσα στην Αγιασοφιά, το Πάσχα του 1454;
- Χριστός Ασβέστη.

* 15% το άθροισμα των ποσοστών των «ριζοσπαστικών, δημοκρατικών, αντιμνημονιακών» δυνάμεων (ΛΑΕ+ΑΝΤΑΡΣΥΑ+ΕΠΑΜ+ΧΔ κλπ) σύμφωνα με την «κρυφή» δημοσκόπηση της Ίσκρα. Γιατί ρε σύντροφοι δε παίρνουμε μαζί μας και Καρατζαφέρη-Βελόπουλο-Σώρρα, ώστε να κάνουμε αυτοδυναμία;

* «Ρωσία, ετοιμάσου, οι πύραυλοι έρχονται» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ. Διάσπαση στο Ρωσικό Κόμμα της Ελλάδας. Οι μεν λένε «Να πάμε να πολεμήσουμε δίπλα στους Ρώσους στη Συρία», ενώ οι δε υποστηρίζουν πως «μόνο και μόνο για την υπεράσπιση της πατρίδας», της καημένης Ελλαδίτσας, θα χύσουν το αίμα τους.

* Πληρώθηκε χθες ο Ζαίος κολλητός μου και πάμε στο τσιπουράδικο που συχνάζουμε (και συνήθως πίνουμε σκέτο τσίπουρο και όταν δε μας βγαίνουν τα λεφτά λέμε «γράφ’ τα») και παραγγέλνει «τσίπουρο με ποικιλία αλλαντικών». Τον κοιτάζω, λέω «Όπα, και μεζέ;». Μου λέει «Ε τι ρε σύ; Τι ήμαστε, κάτι φτωχοί εξωκοινοβουλευτικοί;»

* Φήμες λένε πως ο Ντιμιτρόφ, στην πρόταση του Κοτζιά για «Νόβα Μακεντόνια» αντιπρότεινε να μετονομαστεί η χώρα μας σε «Νέα Ελλάδα».

* Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα είναι η νέα πρόεδρος του ΕΦΚΑ. «Με Μαριλίζα και με ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καλημέρα ήλιε, καλημέρα»...

* Αρνητική απόφαση για τον Β. Δημάκη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Πρώτη φορά «αριστερή» δολοφονία σε απεργό πείνας! Τι άλλο θα πετύχει αυτή η κυβερνησάρα μας… Φτου, φτου!

* Μια νύχτα αϋπνίας αυξάνει τον κίνδυνο για Αλτσχάιμερ, διαβάζουμε. Μια κωλοτούμπα δημοψηφίσματος να δείτε τι κάνει!..

* Το γκολ του Μανωλά από κόρνερ του Τζενγκίζ Ούντερ, έφερε την πρόκριση στη Ρόμα. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη του τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι δύο λαοί όταν σταματήσουν να τρώγονται μεταξύ τους και ενωθούν.

* ΚΟΥΙΖ: «Η Εκκλησία στάθηκε όλα τα χρόνια δίπλα στον ελληνικό λαό». Ποιος είπε την παραπάνω φράση;
Α. Αντώνης Σαμαράς
Β. Γιώργος Καρατζαφέρης
Γ. Άνθιμος
Δ. Μανώλης Γλέζος

Σχόλια

Popular Posts

Τα Τρολλογραφικά (18-2-20)

Της  Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ  * Για να προστατευθεί η Ξάνθη από τους Τούρκους,αγοράστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη. Το παραπάνω το ισχυρίστηκε μέλος της ΕΕΑ. Με τούτη τη λογική,ο ΠΑΣ Γιάννενα απειλείται από Αλβανούς επενδυτές,η Κέρκυρα από Ιταλούς,κι ο ΟΦΗ από τις δυνάμεις του Χαφτάρ.

Tα Τρολλογραφικά (23-04-18)

Της Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ * Το κείμενο αποχώρησης από τη ΔΕΑ, το υπογραφούν 68 αγωνιστές-αγωνίστριες. Μακάρι οι σύντροφοι να έβρισκαν ακόμα ένα άτομο προκειμένου η αποχώρηση αυτή να καταγραφεί ως η πιο σέξυ αποχώρηση-διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς.

Σοβιετική Ένωση και νέες τεχνολογίες

Του Δημήτρη Μιλάνου Η Σοβιετική ένωση που οραματίσθηκαν οι πρωτεργάτες της, οι μπολσεβίκοι επαναστάτες, είχε στο κέντρο της τoν άνθρωπο και τις ανάγκες του. Για να μπορέσουν αυτές να καλυφθούν ήταν απαραίτητη η ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών. Η ΕΣΣΔ είχε  σαν στόχο να χαράξει τον υπερεθνικό διαφωτισμό, την νεωτερικότητα και τον ορθολογισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι μια αγροτική κατά το μεγαλύτερο κομμάτι χώρα, κατάφερε σε 40 χρόνια να εκτοξεύσει πρώτη στο διάστημα δορυφόρο αλλά και να καταφέρει ισότητα στο τομέα της “Πυρηνικής” δυναμικής με τις ΗΠΑ. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν τομείς που απέτυχε παταγωδώς. Από την Βιολογία και την Γενετική το διάστημα ΄30 με ΄50 έως την δεκαετία του ‘80 και μετά που έμεινε αρκετά πίσω κατά την ψηφιακή επανάσταση. Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι γι’αυτό; Αυτοί την ερώτηση θα κληθούμε να απαντήσουμε στα επόμενα άρθρα.