Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Τρολλογραφικά (22-03-18)




* Αυτός ο μητροπολίτης που έχει σχέσεις με την τρανς κοπέλα δε θα διαμαρτυρηθεί για τη δικαστική απόφαση υπέρ του Αμβρόσιου;


* «Ο Συνασπισμός δεν είναι κόμμα, είναι δέκα κώλοι που γυρεύουν καρέκλα» είχε πει τη δεκαετία του ’90 η Μαλβίνα Κάραλη. Πόσο δικαιώθηκε! Οι μεν του Συνασπισμού γαντζώθηκαν στις καρέκλες τους και ψηφίζουν καταστροφικά μέτρα για να μην τις χάσουν, ενώ οι δε που έχασαν την καρέκλα για να την πάρουν πίσω ετοιμάζουν συνεργασία με ό,τι αντιδραστικό-εθνικιστικό-αηδιαστικό υπάρχει στο πολιτικό τοπίο.

* Ο Τσαβούσογλου είπε ότι τα θαλάσσια σύνορα δεν είναι καθορισμένα. Να θυμίσουμε γενικός όμως ότι καθορισμένη είναι η στάση της Αριστεράς απέναντι σε επεκτατικότητες, ιμπεριαλιστικούς πολέμους από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Γιατί καμιά φορά ξεχνάμε εύκολα.

* Παρέμβαση έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης για την τουρκική προκλητικότητα. Ξέχασε να τελειώσει με την φράση «ευχαριστούμε τους Αμερικανούς».

* Ο αντιερντογανισμός των σ. του ΑΡ της ΛΑΕ τους οδήγησε να υπερασπίζονται τα στρατιωτικά πραξικοπήματα. Θα μας πείτε βέβαια πως και το ΚΚΕ είχε υπερασπιστεί κάποτε την «προοδευτική» (!) χούντα της Αργεντινής. Αυτά κάνει ο σταλινισμός!

* Ο ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει με δήλωση του την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ονοματίζοντας πραγματικό αρχηγό των Άδωνι. Τον πραγματικό αρχηγό του κράτους που κυβέρνησαν ξέχασαν να το ονοματίσουν.

* Τώρα που ο Ερντογάν μπήκε στην Αφρίν, το Πατριαρχείο θα κάνει δοξολογία υπέρ του μεγάλου ηγέτη;

* «Ρωσικό Κόμμα». Αδιαλείπτως κοντά σας, με πολλά ονόματα και φερετζέδες, από το 1827.

* Η απάντηση στο φρέντο καπουτσίνο του Φλαμπουράρη, δε μπορεί να είναι ο Χρήστος Καπούτσης για την Αριστερά.

* Καινούργια καλσόν παρήγγειλαν οι σ. του ΚΔ, για να τα σκίσουν μετά από κάθε τροπολογία που θα φέρουν στην ΚΕ του καινούργιου «μετώπου» που αναμένεται να δημιουργηθεί από ΛΑΕ-ΕΠΑΜ-Αλαβάνο-Τσοβόλα-Χριστιανική Δημοκρατία-Ελεύθερη Ελλάδα, και θα καταψηφιστεί.

* ΚΟΥΙΖ: Ποιος τηλεφωνεί μεσάνυχτα για θέματα ανάξια λόγου;
Α. Εισπρακτική εταιρία.
Β. Η Στάζι
Γ. Ακροδεξιοί που απειλούν.
Δ. Νεολαιοπατέρας της «Αριστεράς».

Σχόλια

Popular Posts

Τα Τρολλογραφικά (18-2-20)

Της  Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ  * Για να προστατευθεί η Ξάνθη από τους Τούρκους,αγοράστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη. Το παραπάνω το ισχυρίστηκε μέλος της ΕΕΑ. Με τούτη τη λογική,ο ΠΑΣ Γιάννενα απειλείται από Αλβανούς επενδυτές,η Κέρκυρα από Ιταλούς,κι ο ΟΦΗ από τις δυνάμεις του Χαφτάρ.

Tα Τρολλογραφικά (23-04-18)

Της Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ * Το κείμενο αποχώρησης από τη ΔΕΑ, το υπογραφούν 68 αγωνιστές-αγωνίστριες. Μακάρι οι σύντροφοι να έβρισκαν ακόμα ένα άτομο προκειμένου η αποχώρηση αυτή να καταγραφεί ως η πιο σέξυ αποχώρηση-διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς.

Σοβιετική Ένωση και νέες τεχνολογίες

Του Δημήτρη Μιλάνου Η Σοβιετική ένωση που οραματίσθηκαν οι πρωτεργάτες της, οι μπολσεβίκοι επαναστάτες, είχε στο κέντρο της τoν άνθρωπο και τις ανάγκες του. Για να μπορέσουν αυτές να καλυφθούν ήταν απαραίτητη η ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών. Η ΕΣΣΔ είχε  σαν στόχο να χαράξει τον υπερεθνικό διαφωτισμό, την νεωτερικότητα και τον ορθολογισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι μια αγροτική κατά το μεγαλύτερο κομμάτι χώρα, κατάφερε σε 40 χρόνια να εκτοξεύσει πρώτη στο διάστημα δορυφόρο αλλά και να καταφέρει ισότητα στο τομέα της “Πυρηνικής” δυναμικής με τις ΗΠΑ. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν τομείς που απέτυχε παταγωδώς. Από την Βιολογία και την Γενετική το διάστημα ΄30 με ΄50 έως την δεκαετία του ‘80 και μετά που έμεινε αρκετά πίσω κατά την ψηφιακή επανάσταση. Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι γι’αυτό; Αυτοί την ερώτηση θα κληθούμε να απαντήσουμε στα επόμενα άρθρα.