Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Τρολλογραφικά* (19-03-18)





* Βρίσκομαι έξω από ρωσική πρεσβεία, τι θα γίνει ρε σύντροφοι της ΛΑΕ, θα ξεκινήσετε καμιά ώρα για τους πανηγυρισμούς.


* Μετά τα μπλουζάκια «Grexit», η ΛΑΕ ετοιμάζεται να λανσάρει και μπλουζάκια «Ο Πούτιν δεν έκανε τίποτα κακό».

* Ο σύντροφός Κωνσταντίνου του ΣΕΚ εθεάθη να διοργανώνει διαμαρτυρία για την τουρκική επίθεση στο Αφριν αλλά ξεχάστηκε και κράταγε ακόμα τη σημαία του FSA.

* Αυτή η εξάρτηση της ελληνικής Αριστεράς από την Μόσχα είναι διαχρονική! Απλά να πούμε στους συντρόφους της ΛΑΕ ότι ο Πούτιν δεν είναι κομμουνιστής, αλλά δικτάτορας σε «δημοκρατικό» περιτύλιγμα.

* Εκεί στο ΣΕΦ, στο συνέδριο του νέου φορέα για την κεντροαριστερά, ποιος κερατάς σκέφτηκε να φωνάξει «εισαγγελέας» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος;

* Τελικά με το μακεδονικό αποδείχτηκε πως η θεωρία «Τι ΑΡ τι ΝΑΡ» κατέρρευσε. Με τη φόρα που πήραν οι σύντροφοι εκεί στο ΑΡ, σε λίγο θα λέμε «Τι ΛΑΟΣ τι ΛΑΕ».

* Να αναφέρουμε παρακαλώ εδώ ότι η ροή χρήματος στο Σίτι Πλάζα γίνεται από το ίδρυμα Ρόζα (Γερμανικό) και καμιά σχέση δεν έχει με την δική μας οργάνωση. Αν δείτε πρώην νεολαιοπατέρες του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ κοντά στη γιάφκα μας παρακαλούμε να τους απομακρύνετε. Έχουν φάει ήδη πολλά, δεν θα πάρουν και από την ΡΟΖΑ (εσωτερικού).

* Μετά από τις εθνικιστικές εκδηλώσεις του «Μετώπου για μια Ελεύθερη Ελλάδα» και «Restart» (με ομιλητή τον τιτανομέγιστο Έλλην υπερπατριώτη Ρούντι), και στο συλλαλητήριο για τους 2 στρατιωτικούς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο Π. Λαφαζάνης, ψάχνοντας να βρει 0,2% που του λείπει για να μπει στη Βουλή.

* Δ. Κουτσούμπας: «Δεν είμαστε ούτε με το πόλεμο, ούτε κατά του πολέμου. Λαϊκή εξουσία εδώ και τώρα».

* Ο Νάσος, το χρυσό μας παιδί, πρόκοψε. Από μικρό στη νεολαία φαινόταν. Τα κομματικά κοψοραψίματα σίγουρα είναι ικανή προϋπόθεση για να πας στο Υπουργείο Εργασίας. Μην ξεχνάμε πως κατάφερε σε εκλογές εργατικού κέντρου Αθηνών να φέρει κοντά χωρισμένους συντρόφους.

* QUIZ: Ποιος μίλησε ομοφοβικά για αρρεν και θήλυ;
Α. Συνταξιούχος χωροφύλακας.
Β. Ο γυμνασιάρχης του 3ου Γυμνασίου θηλέων Αθηνών σε ομιλία του το 1958.
Γ. Ο ηγούμενος της Ι. Μ. Παναγίας Βλαχερνών.
Δ. Μέλος του Α.Ρ. της Λαϊκής Ενότητας και μέλος του κινήματος για δεκαετίες.


*Τα στελέχη της Τρομο-γραφικής Οργάνωσης «ΡΟΖΑ – Ερωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» τα βρήκαν «κάτω από το τραπέζι» με τα μέλη της Συντακτικής Ομάδας Glasnost. Από ‘δω και πέρα, θα διαβάζετε «Τα Τρολλογραφικά» στο Glasnost.gr

Σχόλια

Popular Posts

Τα Τρολλογραφικά (18-2-20)

Της  Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ  * Για να προστατευθεί η Ξάνθη από τους Τούρκους,αγοράστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη. Το παραπάνω το ισχυρίστηκε μέλος της ΕΕΑ. Με τούτη τη λογική,ο ΠΑΣ Γιάννενα απειλείται από Αλβανούς επενδυτές,η Κέρκυρα από Ιταλούς,κι ο ΟΦΗ από τις δυνάμεις του Χαφτάρ.

Tα Τρολλογραφικά (23-04-18)

Της Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ * Το κείμενο αποχώρησης από τη ΔΕΑ, το υπογραφούν 68 αγωνιστές-αγωνίστριες. Μακάρι οι σύντροφοι να έβρισκαν ακόμα ένα άτομο προκειμένου η αποχώρηση αυτή να καταγραφεί ως η πιο σέξυ αποχώρηση-διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς.

Σοβιετική Ένωση και νέες τεχνολογίες

Του Δημήτρη Μιλάνου Η Σοβιετική ένωση που οραματίσθηκαν οι πρωτεργάτες της, οι μπολσεβίκοι επαναστάτες, είχε στο κέντρο της τoν άνθρωπο και τις ανάγκες του. Για να μπορέσουν αυτές να καλυφθούν ήταν απαραίτητη η ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών. Η ΕΣΣΔ είχε  σαν στόχο να χαράξει τον υπερεθνικό διαφωτισμό, την νεωτερικότητα και τον ορθολογισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι μια αγροτική κατά το μεγαλύτερο κομμάτι χώρα, κατάφερε σε 40 χρόνια να εκτοξεύσει πρώτη στο διάστημα δορυφόρο αλλά και να καταφέρει ισότητα στο τομέα της “Πυρηνικής” δυναμικής με τις ΗΠΑ. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν τομείς που απέτυχε παταγωδώς. Από την Βιολογία και την Γενετική το διάστημα ΄30 με ΄50 έως την δεκαετία του ‘80 και μετά που έμεινε αρκετά πίσω κατά την ψηφιακή επανάσταση. Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι γι’αυτό; Αυτοί την ερώτηση θα κληθούμε να απαντήσουμε στα επόμενα άρθρα.